25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 11 de juny de 2009

Cloenda dels cursos de català per a no catalanoparlants a Balaguer

68 alumnes de diferents procedències reben els certificats d'assistència als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Cloenda dels cursos de català per a no catalanoparlants a Balaguer

El dimecres 10 de juny va tenir lloc, a la sala d'actes de l'Ajuntament de Balaguer, la cloenda dels cursos de català. Alumnes de tres cursos de català per a nouvinguts van recollir el certificat que n'acredita l'assistència. L'acte fou presidit per l'alcalde de Balaguer, Miquel Aguilà, la regidora de Serveis Socials, Montse Serra, el president del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Lleida, Xavier Macià, i la directora del CNL de Lleida, Conxita Navarro.

Aquest curs 2008-09, el Consorci per a la Normalització Lingüística ha organitzat, a la capital de la Noguera, vuit cursos per a no catalanoparlants, de 45 h cadascun, a més d'un curs de nivell de suficiència (C) i un de perfeccionament (D), ambdós de 90 h. Els cursos s'han dut a terme amb la col·laboració de l'Ajuntament de Balaguer i de l'Associació Africana de Balaguer i Comarca.

La procedència dels alumnes dels cursos per a no catalanoparlants és molt diversa i, aquest any, s'han fet cursos per a alumnes del Marroc, Xile, Romania, Colòmbia, l'Equador, Perú, Hondures, Panamà, el Brasil, Nepal, l'Argentina, França, el Senegal, Gàmbia, Ghana, Guinea, Guinea Bissau, així com de la resta de l'Estat espanyol.


CNL de Lleida, SCC de la Noguera

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes