25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 10 de juny de 2009

Acte de cloenda de les sessions d’introducció a la llengua oral a Castellar del Vallès

Les sessions d’introducció a la llengua oral, d’una durada de 20 hores i organitzades per la Regidoria d’Immigració, la Regidoria d’Educació i el Servei de Català de Castellar del Vallès, van finalitzar el 8 de juny.

Acte de cloenda de les sessions d’introducció a la llengua oral a Castellar del Vallès

Una vintena d’alumnes han assistit regularment a les classes, que s’han fet a la sala polivalent del Punt d’Informació per a Discapacitats de la plaça Major de Castellar del Vallès. La majoria s’han mostrat molt satisfets amb els continguts del curs i contents amb els resultats obtinguts i han expressat el seu desig de continuar aprenent català. Al setembre podran accedir directament al grau bàsic 1 (B1) dels programes regulars.

A l’acte de cloenda hi va assistir l’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez; la regidora d’Immigració, Glòria Massagué; la regidora d’Educació, Antònia Pérez; la directora del CNL de Sabadell, Elisabet Palomés, i Lídia Suñer, la professora que ha impartit les classes. Els participants de les sessions que han assistit al 75% de les classes van rebre un certificat d’assistència i se’ls va obsequiar amb un petit piscolabis.
Per al curs vinent es preveu que es continuïn duent a terme aquestes sessions inicials adreçades a immigrants perquè és una bona manera d’introduir els nouvinguts en la nostra llengua.
 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes