25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 9 de juny de 2009

Celebració conjunta del final de curs a les Roquetes

L’Escola Municipal d’Adults, el Servei de Català de Sant Pere de Ribes i el Pla Educatiu d’Entorn de les Roquetes celebren conjuntament el final de curs.

Celebració conjunta del final de curs a les Roquetes

El proper dijous 18 de juny de 2009, a la Sala Polivalent de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes a les Roquetes tindrà lloc la celebració del final de curs de l’Escola Municipal d’Adults, el Servei de Català de Sant Pere de Ribes i d’algunes activitats del Pla Educatiu d’Entorn de les Roquetes de Sant Pere de Ribes, alhora que es durà a terme la resolució del I Certamen literari de Sant Jordi per jurat popular 2009.

L`acte, que comptarà amb la presència d’autoritats municipals, entre d’altres personalitats, consistirà en el lliurament de diplomes als alumnes dels cursos de l’Escola d’Adults i dels cursos de català, als participants en el club de lectura fàcil de la Biblioteca Josep Pla i als participants en el programa Voluntariat per la llengua.

Igualment es lliuraran els premis als guanyadors del I Certamen literari de Sant Jordi per jurat popular a les Roquetes de Sant Pere de Ribes 2009.

També es projectarà la pràctica cinematogràfica realitzada pels alumnes de l’IES Alexandre Galí del “Projecte cinema en curs” .

Tot l’acte serà amenitzat per la coral del Casal d’Avis de les Roquetes que oferirà algunes peces musicals. La celebració finalitzarà amb un petit refrigeri.

L’acte és obert al públic en general.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes