25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 8 de juny de 2009

Els alumnes de català de Polinyà visiten Can Coll i Can Monistrol

Els alumnes de català de Polinyà visiten Can Coll i Can Monistrol

Dimecres 27 de maig i dilluns 1 de juny els alumnes dels cursos de català de Polinyà van visitar les masies de Can Coll, del segle XVI, i Can Monistrol, del segle XVIII. La visita va ser la cloenda dels cursos de català inicial i bàsic 1. Els alumnes van estar contents de conèixer millor la història del poble on viuen ara, gràcies a l’explicació que va fer l’arxivera municipal, Alícia García.
Els alumnes es van trobar a l’edifici El Roure, on fan el curs de català, i van passejar fins a Can Coll i Can Monistrol. Durant la visita van conèixer la vida de la pagesia i del camp, els conreus que hi havia a Polinyà. L’alumnat també va gaudir de les anècdotes que va explicar el masover d’aquesta masia i va veure els cavalls que hi ha actualment a Can Monistrol.
Els dos cursos de català oral van començar a finals de febrer i els alumnes són de diferents procedències: del Senegal, de Mali, de Romania, del Brasil, de Cuba, del Perú, de l’Uruguai, de l’Argentina, de Rússia, de Marroc i de l’Estat espanyol.
 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes