25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Diumenge, 7 de juny de 2009

El Consorci, a la Fira del Llibre Ebrenc de Móra d'Ebre

A la Fira també s'hi va celebrar el 3r Torneig d'Scrabble de les Terres de l'Ebre

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) va participar el 7 de juny de 2009 a la Fira del Llibre Ebrenc de Móra d'Ebre amb un estand on es va exhibir l'exposició "Xeic! Paraules de l'Ebre".

El Consorci, a la Fira del Llibre Ebrenc de Móra d'Ebre

Dos dones mirant l'exposició de paraules ebrenques a la fira.

La presència del Consorci a la fira va servir també per donar a conèixer entre els visitants el programa "Voluntariat per la llengua" i altres actuacions de normalització lingüística que s'impulsen a la comarca.

A banda de l'estand, el Consorci també va col·laborar en l'organització del 3r Torneig d'Scrabble de les Terres de l'Ebre, organitzat per l'Associació Juvenil de Jocs d'Estratègia i de Rol de la Ribera d'Ebre Baronia d'Entença, de Móra d'Ebre, en el qual va participar un grup nombrós d'alumnat dels cursos de català per a adults del Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre i voluntariat lingüístic. En aquesta edició, en la categoria d'adults va guanyar Cori Fusté, en la categoria infantil, Gabriela East, i en la categoria d'adults nouvinguts, Matthew Bullock; tots tres van rebre com a premi un exemplar del joc Scrabble.


Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes