25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 5 de juny de 2009

EL Consorci per a la Normalització Lingüística i la Fundació Palau de Caldes d'Estrac signen un conveni

Facilitarà l'accés a voluntaris i aprenents a la Fundació i al festival Poesia i +

 El CPNL i la Fundació Palau de Caldes d'Estrac han signat un conveni per afavorir l'accés de voluntaris i aprenents de tot Catalunya al museu de la Fundació i a les activitats que du a terme. 
EL Consorci per a la Normalització Lingüística i la Fundació Palau de Caldes d'Estrac signen un conveni

Façana de la Fundació Palau

Voluntari i aprenent tenen un avantatge d'un 2x1 en les entrades a la Fundació. La Fundació Palau es va inaugurar al mes de maig de l’any 2003 i té com a vocació conservar, exhibir i difondre el fons artístic i documental de Josep Palau i Fabre, un dels grans especialistes en Picasso, i alhora poeta, dramaturg, contista i assagista.

La Fundació Palau exhibeix de forma permanent una part del seu fons artístic, del qual destaca sobretot una sala dedicada íntegrament a Picasso en la qual, a més de contemplar la creació del geni amb tècniques diferents, podem comprovar també la relació d’amistat que tots dos van mantenir durant molts anys.

Forma part també de la col·lecció permanent una gran sala que abasta tot l’espectre de l’art català del segle xx, així com una sala dedicada a artistes contemporanis.

Els participants en el programa Voluntariat per la llengua tenen també un 2x1 en el festival de poesia que organitza cada any els mesos de juny i juliol, i que du el nom de Poesia i +

El dia 26 de juny a les 22h, el Festival Poesia i + s'inaugurarà amb l'actuació de Maria del Mar Bonet: Canta els poetes mallorquins (50è aniversari de la Nova Cançó) amb Maria del Mar Bonet (veu) i Dani Espasa (piano).

Una de les cites ineludibles del Festival és la Nit de poetes, que enguany aplega tres autors estèticament diversos que recitaran els seus textos poètics més recents.
Nit de poetes: Màrius Sampere, Jordi Cornudella i Dolors Miquel

Toti Soler Trio & Joan Ollé presentaran el seu espectacle El quartet dels mals endreços, amb Joan Ollé (veu), Toti Soler (veu i guitarra), Lluís Cartes (percussió) i Marc Prat (contrabaix)

Un altre dels espectacles destacats serà Formosa x Formosa, a càrrec d'Ester Formosa, amb Ester Formosa (veu), Maurici Villavecchia (piano), Horacio Fumero (contrabaix) i Matthew Simon (trompeta).

Per poder optar a aquests descomptes, els voluntaris i aprenents s'han d'identificar amb el carnet del Voluntariat per la llengua.

A més, l'acord de col·laboració també estableix que en les visites guiades a la Fundació i en les rutes, per a grups promoguts pel CPNL o per qualsevol CNL, es cobrarà només el preu de la guia. La Fundació Palau ofereix visites guiades al seu fons artístic i la ruta literària "Caldes d'Estrac, perla de poetes".

Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes