25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 3 de juny de 2009

El grup de teatre del Voluntariat per la llengua estrena l’obra Comuniquen

El grup teatral del Voluntariat per la llengua a Vilafranca del Penedès estrenarà l’obra Comuniquen, dissabte vinent, 6 de juny, a 2/4 de 8 del vespre, al Teatre Casal.

El grup de teatre del Voluntariat per la llengua estrena l’obra Comuniquen

Aquesta estrena és el fruit d’un taller que, des del mes de març fins ara, ha reunit nou persones relacionades amb el Voluntariat per la llengua, en quinze sessions i sota la direcció de Laia Monteagudo, per posar a punt la representació.

Junt amb l’estrena de Comuniquen, també es representaran dues obres més a càrrec de l’EFIT, Espai de Formació i Iniciatives Teatrals, escola de teatre vinculada al Casal. Aquesta escola ha donat l’oportunitat als components del taller a participar en algunes activitats complementàries que s’organitzen com a complement de les classes d’interpretació.

El dia 13 de juny, el grup tornarà a posar en escena Comuniquen, en aquest cas dins del programa d’actes del I Aplec del Voluntariat i dels cursos de català, del CNL de l’Alt Penedès i el Garraf.

Aquesta és la segona vegada que s’organitza un taller per treballar les aptituds teatrals que tenen les persones que hi assisteixen, ja que el curs passat també se’n va fer un de característiques semblants.

En aquesta edició, s’ha comptat amb el suport de la Societat La Principal, el Casal, de Vilafranca del Penedès, entitat cultural que està adherida al programa Voluntariat per la llengua. També hi col·labora l’Ajuntament de Vilafranca i Òmnium Cultural a l’Alt Penedès, entitat que també està adherida al programa. El taller s’ha fet a les dependències de l’Escola de Teatre del Casal.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes