25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 7 de maig de 2009

Visita al centre històric de Vilafranca

Visita al centre històric de Vilafranca

Basílica de Santa Maria

El dijous 7 de maig, un grup de 18 persones que participen al programa Voluntariat per la llengua van fer una visita cultural guiada al centre històric de Vilafranca.

La visita va consistir en una ruta pel barri gòtic de la vila per conèixer diferents edificis d’interès artístic i històric. El punt de trobada va ser la plaça de l’Ajuntament. A continuació, el grup es va desplaçar a la basílica de Santa Maria. Allà es va visitar la part exterior del temple i el portal de Santa Maria, així com la inscripció de la col·locació de la primera pedra i la creu de la consagració del temple, al peu del campanar gòtic. També es va visitar la part interior del temple, la construcció gòtica, l’orgue i la cripta. Per acabar, es va visitar un altre edifici carregat d’història: el convent de Sant Francesc, l’església, especialment el retaule i els panteons, i el claustre.

La visita va ser seguida amb interès per part de tots els participants, voluntaris i aprenents, i se’n va fer una valoració positiva.

ÀLBUM DE FOTOS

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes