25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 27 de maig de 2009

El Club de lectura s’acaba comentant l’última novel·la de Jordi Llavina

El Club de lectura s’acaba comentant l’última novel·la de Jordi Llavina

Parlem de llibres, Club de lectura fàcil, una activitat relacionada amb el Voluntariat per la llengua i el cursos de català, va acabar el curs el 22 de maig, comentant l’última obra de Jordi Llavina Ningú ha escombrat les fulles, amb la presència de l’autor mateix. L’acte es va fer a la Biblioteca Torras i Bages.

Des del mes de desembre passat, un grup de dotze persones que participen en el programa Voluntariat per la llengua o bé són alumnes dels cursos de català s’han trobat regularment per comentar diverses obres literàries, que havien llegit prèviament. Concretament, el grup ha llegit una obra de cada un dels cinc autors següents: Mercè Rodoreda, Manuel de Pedrolo, Pere Calders, Alessandro Baricco i Jordi Llavina. L’última lectura ha estat Ningú ha escombrat les fulles, de l’escriptor penedesenc Jordi Llavina, i en aquest cas va ser l’autor mateix qui va comentar la seva obra, en general, i sobretot aquest darrer llibre. La coordinació i dinamització del Club de lectura ha anat a càrrec d’Ester Capafons, membre de la Comissió d’Activitats del programa Voluntariat per la Llengua.

Les persones que han participat en aquesta activitat procedeixen de països ben diversos com , per exemple, Catalunya, l’Estat espanyol, Holanda, el Marroc, Bolívia i Equador.

El Club de lectura i la xerrada amb Jordi Llavina van ser organitzats pel Centre de Normalització Lingüística de l’Alt Penedès i el Garraf i la Comissió d’Activitats del Voluntariat per la llengua i hi va col·laborar la Biblioteca Torras i Bages.

22.05.2009 PARLEM DE LLIBRES

 


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes