25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 26 de maig de 2009

El Club de Lectura Fàcil de Tortosa dedica una sessió a Allan Poe

Es va comentar el llibre 'L'escarabat d'or'

El dimarts 26 de maig es va celebrar la quarta sessió del Club de Lectura Fàcil de Tortosa, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo, amb una assistència de 25 persones entre alumnes i exalumnes dels cursos de català per a adults, i participants al programa Voluntariat per la llengua.

El Club de Lectura Fàcil de Tortosa dedica una sessió a Allan Poe

Un moment de la tertúlia sobre el llibre.

La sessió va començar a les 19.30 h, a la sala d'actes del segon pis de labiblioteca, i va tractar sobre la lectura del llibre L'escarabat d'or, d'Edgar Allan Poe. En la tertúlia, guiada pel professorat del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre, aprofitant la temàtica del llibre, es van tocar temes tan actuals com la crisi econòmica, les necessitats d'adaptació als canvis, la capacitat humana d'encarar nous reptes, l'amistat i la recerca personal del propi somni. Al seu torn, la directora de la Biblioteca de Tortosa, Irene Prades, va lliurar a cada participant un exemplar d'El Bloc del Club, editat per les Biblioteques Públiques de Catalunya, que és un diari de lectura per fer anotacions personals sobre els llibres llegits.

El llibre que proposa el CLF per al mes de juny és El nou món de la Sandy, de Fina Niubó, i ja es pot sol·licitar a la Biblioteca per fer-ne la lectura.


Ester Martí Accensi
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes