25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 26 de maig de 2009

Excursió per l’entorn verd de Rubí

Guiats per dos membres del Centre d’Estudis i Protecció de la Natura (CEPNA), unes cinquanta persones, entre parelles lingüístiques, alumnat dels cursos de català i altres persones que s’hi van apuntar, vam poder aprendre moltes coses sobre el Rubí de més enllà de l’asfalt i dels polígons industrials.

Excursió per l’entorn verd de Rubí

Tots atents a la càmera

Les explicacions d’aquests dos estudiosos de la història rural i de la natura ens van fer adonar del ric passat agrícola de Rubí i de la diversitat d’espècies de plantes, arbustos i arbres que encara hi ha als boscos i camins del terme. Vam recollir algunes espècies vegetals, que vam classificar amb l’ajut d’un material gràfic. Els guies ens van donar explicacions que ens van ajudar a interpretar la composició dels boscos. Xerrant entre nosaltres, ens vam poder adonar que les espècies vegetals no són iguals arreu, ja que hi havia persones de diferents procedències.

Va ser una matinal molt completa perquè tot fent salut, vam veure espais nous que no es veuen des de la finestra de casa i vam aprendre el nom d’arbres i espècies que no coneixíem.


Servei Local de Català de Rubí

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes