25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 4 d'abril de 2019

El CNL de Barcelona i el Club Esportiu Europa promouen el voluntariat lingüístic en el món de l’esport gracienc

Les dues organitzacions han signat un conveni de col·laboració que inclou la difusió del programa Voluntariat per la llengua per part de l'entitat gracienca.

El CNL de Barcelona i el Club Esportiu Europa promouen el voluntariat lingüístic en el món de l’esport gracienc

La Delegació de Gràcia i Sarrià - Sant Gervasi del CNL de Barcelona i el Club Esportiu Europa acaben de signar un conveni de col·laboració. La relació entre les dues organitzacions es va iniciar l'octubre de 2018, moment en què l'Europa va acollir la presentació de l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa", en plena commemoració de l'Any Pompeu Fabra.

Una de les actuacions destacades d'aquesta col·laboració és l'aposta per la difusió del Voluntariat per la llengua a través del periòdic L'Escapvlat. A més, s'ha instal·lat una bústia d'inscripció al bar de l'estadi Nou Sardenya perquè tothom que ho desitgi pugui fer-se voluntari o aprenent del programa.

Un dels àmbits específics en què treballa el Voluntariat per la llengua és precisament el món esportiu. A partir del programa Mou-te, de la Direcció General de Política Lingüística, es busca fer créixer l'ús de la llengua catalana en les entitats i els centres esportius, amb la creació de parelles lingüístiques formades per persones que en són usuàries.


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter