25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 14 de març de 2019

Alumnes i voluntaris per la llengua visiten La Passió d'Esparreguera

Els 21 participants d'aquesta sortida cultural han gaudit de l'espectacle i de la visita guiada a les instal·lacions

Alumnes i voluntaris per la llengua visiten La Passió d'Esparreguera

El diumenge 10 de març, un grup de 21 persones format per alumnes, voluntaris i aprenents de l'Oficina de Català d'Esparreguera (OC), del Consorci per a la Normalització Lingüística, han visitat el teatre de La Passió per a veure el primer dia de representació d'aquest espectacle centenari.

Des de l'OC s'ha proposat de fer aquesta activitat ja que assistir a la representació d'un muntatge teatral tan representatiu de la vila d'Esparreguera és una bona actuació de cara a conèixer l'entorn cultural i associatiu de la població. Per això s'ha ofert a tots els alumnes i participants en el Voluntariat per la llengua (VxL) la possibilitat de viure aquesta experiència com un grup.

El grup de visitants ha pogut fruir de l'espectacle, de més de 4 hores, en què intervenen més de 500 actors, tots amateurs i que actuen de manera desinteressada. Es tracta, doncs, d'un muntatge de dimensions colossals basada en la feina de centenars de voluntaris (actors, músics, cantaires, tècnics...) que sovint segueixen la tradició familiar de participar en aquest projecte col·lectiu.

Després han pogut fer-se una foto amb els actors principals i, finalment, han visitat les instal·lacions del teatre amb el guiatge d'uns tramoies que els han fet saber tots els trucs de la representació.

Tothom ha valorat la sortida com una inicitiva molt positiva que els ajudarà a conèixer millor la vila i la seva gent.


OC d'Esparreguera

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter