25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 20 de maig de 2009

Clausura del curs de català per a persones adultes nouvingudes a Artesa de Segre

17 alumnes de diverses nacionalitats finalitzen el curs de català per a no catalanoparlants del CPNL.

Clausura del curs de català per a persones adultes nouvingudes a Artesa de Segre

17 alumnes de nou nacionalitats diferents van finalitzar, el 19 de maig, el segon curs que s'ha dut a terme aquest any a Artesa de Segre. Els alumnes procedien de països com la República Dominicana, Ucraïna el Brasil, Moldàvia, Romania, Bielorússia, Rússia i l'Argentina. El curs, organitzat pel Consorci per a la Normalització Lingüística i finançat per la Sercretaria per a la Immigració, ha tingut una durada de 45 hores i s'ha dut a terme de febrer a maig en horari de vespre.

La clausura va tenir lloc a l'Edifici de les Escoles Velles a les 20.00 h. Després del lliurament de certificats, l'alumnat va poder fer un petit piscolabis, que els va oferir l'Ajuntament d'Artesa de Segre. Els mateixos alumnes, però, havien elaborat també diversos plats i un gran pastís per celebrar la finalització del curs. Les persones assistents a l'acte van gaudir d'un actuació d'acordió que va oferir un dels alumnes del curs per amenitzar la festa. 

Així mateix, es va aprofitar per fer la presentació de la 2a edició del Voluntariat per la Llengua en aquesta localitat. Voluntaris i aprenents van poder trobar-se, per primer cop, en un ambient distès i alegre. D'ara en endavant, tindran 10 setmanes per anar-se coneixent i practicar el català. 

 

 


CNL de Lleida, SCC de la Noguera

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes