25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 25 de febrer de 2019

Visita a la nova Biblioteca Ventura Gassol

Un grup d'alumnes de català descobreixen les instal·lacions i els serveis de la nova Biblioteca Ventura Gassol de Calafell

Visita a la nova Biblioteca Ventura Gassol

En el marc del programa d'activitats complementàries de l'Oficina de Català de Calafell, el passat 21 de febrer un grup d'alumnes dels nivells Bàsic i de les tertúlies de conversa van visitar la Bilbioteca Ventura Gassol. La directora va ensenyar tots els espais i els serveis que ofereixen a la població. Alguns dels alumnes van aprofitar per fer-se el carnet de la Biblioteca.

La visita, a més, complia els compromisos formalment establerts en un conveni entre el CPNL i la Biblioteca, d'intercanvi d'informació i col·laboració per a tertúlies de conversa i el club de lectura fàcil. Finalment, els alumnes van deixar petja a la biblioteca, elaborant un mural multilingüístic i multicolor en un vidre que hi ha al passadís de la planta baixa de la Biblioteca per donar la benvinguda a totes les persones que hi anessin. Entre tots els alumnes van escriure la paraula Benvinguts! en català, castellà, portuguès, serbi, ucraïnès, rus, xinès, crioll, panjabi, anglès i francès i van celebrar, així, el Dia Internacional de la Llengua Materna.

​ ​


LTP

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter