25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 15 de maig de 2009

Alumnat i voluntaris de Sant Vicenç dels Horts visiten la Sagrada Família

La sortida va comptar amb l'assistència de 64 persones

Alumnat i voluntaris de Sant Vicenç dels Horts visiten la Sagrada Família

La Sagrada Família, mostra de l'arquitectura modernista catalana.

El passat dijous 14 de maig, 64 persones, entre alumnes dels cursos de català per a adults del Servei Local de Català de Sant Vicenç dels Horts i aprenents i voluntaris del programa Voluntariat per la Llengua, van fer una sortida a la Sagrada Família.

Els assistents es van dividir en dos grups per fer la visita guiada: el primer grup a entrar estava format per alumnes dels cursos bàsic i elemental i per aprenents; el segon grup, per alumnes dels cursos intermedi i suficiència i per voluntaris. Les guies van adaptar la visita al nivell de català dels alumnes.

Amb l'organització d'activitats culturals com aquesta, el Servei Local de Català vol promoure la familiarització amb la llengua catalana fora de les aules i el foment de l’interès pel coneixement de diferents manifestacions culturals a Catalunya.

Alguns dels alumnes ja havien visitat la Sagrada Família, mentre que, per a la majoria, va ser la primera vegada. Tots els alumnes van valorar positivament la visita perquè els va aportar molta informació que desconeixien sobre el temple, sobre l'arquitecte que el va construir i, en definitiva, sobre un vessant molt important de la nostra cultura com és l’arquitectura modernista.


Servei Local de Català de Sant Vicenç dels Horts

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes