25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 13 de maig de 2009

Alumnes dels cursos bàsics del CPNL fan una visita guiada per Balaguer

En tres dies diferents, tots els alumnes dels cursos bàsics de Balaguer recorreran el barri antic de la mà d'una guia turística.

Alumnes dels cursos bàsics del CPNL fan una visita guiada per Balaguer

Els alumnes d'un curs de nivell bàsic del Consorci per a la Normalització Lingüística, que es duu a terme a la capital de la Noguera, van fer, el dia 12 de maig, una visita guiada per la ciutat, organitzada pel Servei Comarcal de Català de la Noguera i l'Institut Municipal de Progrés i Cultura.

La visita va recórrer els carrers antics de la ciutat, una part de la Muralla, l'església de Santa Maria, la plaça del Mercadal, etc. A més, els alumnes van poder escoltar les explicacions de la mà d'una guia turística, que els va endinsar en la història de cada un dels indrets. 

Aquesta iniciativa és la tercera vegada que es duu a terme amb els alumnes dels nivells bàsics del CPNL a Balaguer. En la primera ocasió, l'any 2006, fou el col·lectiu de dones marroquines, que estaven realitzant un curs, el que va poder gaudir amb la visita guiada per la capital de l'antic comtat d'Urgell. L'any passat, en una sola visita, els alumnes dels cursos que organitzava el CPNL, en col·laboració amb l'Associació Africana de Balaguer i Comarca, van fer aquest mateix recorregut. Aquest any, la caminada per la història de Balaguer, amb els alumnes dels cursos bàsics del CPNL, es durà a terme en tres ocasions (12, 21 i 27 de maig), per tal que tots els alumnes dels quatre cursos bàsics que finalitzen aquest mes de maig tinguin l'oportunitat de gaudir-ne.

 

 


CNL de Lleida, SCC de la Noguera
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes