25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 11 de maig de 2009

Un autèntic intercanvi

Dissabte passat, una vintena de persones que formen part del Voluntariat lingüístic a Rubí vam poder gaudir dels valors artístics que ens ofereix l’església de Sant Pere, edifici emblemàtic de la ciutat. La visita, d’una hora de durada, es va completar amb les explicacions sobre els orígens de l’església, dels seus trets arquitectònics i de l’art que hi ha a l’interior que ens va oferir la guia, Núria Borrell, tècnica del departament d’Identitat de l’Ajuntament.

Un autèntic intercanvi

Les parelles lingüístiques segueixen amb atenció les explicacions de la guia

La trobada va ser un veritable intercanvi de coneixements i riqueses, ja que molts dels voluntaris van poder aportar dades interessants sobre l’evolució de les obres de remodelació de la plaça de l’església i, fins i tot, d’artistes rubinencs destacats.
 
La sortida de dissabte es va cloure amb una visita a la Botiga de Rubí, on les parelles lingüístiques van poder obtenir informació diversa sobre el municipi i les seves entitats i associacions.
 
Aquesta activitat s’emmarca dins l’agenda que el Servei Local de Català de Rubí programa per a les parelles lingüístiques, per facilitar a aquestes persones el coneixement de l’entorn i l’intercanvi d’experiències.
 
Properes activitats programades: 24 de maig, sortida amb CEPNA per les rodalies de Rubí; 16 de juny, cloenda de la 10a edició del Voluntariat.

Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes