25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Diumenge, 10 de maig de 2009

El programa PROFIT arriba a l'Ametlla de Mar

El curs facilita recursos perquè els cambrers es puguin comunicar en català

L'Ametlla de Mar va organitzar un curs del programa Programa Orientat a la Formació Integral dels Treballadors (PROFIT) del sector de l'hostaleria, promogut pel Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat.

El programa PROFIT arriba a l'Ametlla de Mar

Una sessió del programa PROFIT a l'Ametlla de Mar.

Les sessions van tindre lloc al Restaurant del Club Nàutic, amb una assistència de tretze cambrers i cambreres que treballen en diferents bars i restaurants de la població del Baix Ebre. El curs el va impartir el formador Joaquim Fernández.

La finalitat del programa PROFIT és formar el personal en conceptes d’atenció al client i qualitat en el servei, facilitant-li els recursos lingüístics més bàsics perquè pugui comunicar-se mínimament en llengua catalana en la seua activitat professional. Cada curs consta de 20 hores lectives, 10 de les quals dedicades a qualitat de servei i atenció al client, i les altres 10 a vocabulari i recursos lingüístics. Les sessions es distribuïxen en una primera part de vocabulari, construccions lingüístiques bàsiques i teoria professional, i una segona part amb dinàmiques de grup i simulacions de servei.

El Consorci per a la Normalització Lingüística participa en aquest programa assessorant els formadors i impartint sessions de presentació dels serveis lingüístics que oferix als alumnes participants als cursos del programa PROFIT. En el cas del curs de l'Ametlla de Mar la sessió va tindre lloc el dia 7 de maig de 2009 i va anar a càrrec de la tècnica del Servei Comarcal de Català del Baix Ebre.

El programa PROFIT ha organitzat cursos a les Terres de l'Ebre a les poblacions de Tortosa, Deltebre, les Cases d'Alcanar i l'Ametlla de Mar.


Servei Comarcal de Català del Baix Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes