25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 8 de maig de 2009

Poesia, política i compromís social

Unes cinquanta persones es van poder endur a casa seva, dijous passat, un bocinet de la saviesa i les experiències acumulades per Roc Casagran, autor del poemari Després de Sarajevo.

Poesia, política i compromís social

Roc Casagran, acompanyat per diferents membres del Servei Local de Català de Rubí

Aquest jove poeta sabadellenc va compartir amb els alumnes dels cursos de català de Rubí i amb les parelles lingüístiques les seves experiències a Sarajevo. En un ambient distès i fluid, els assistents a l’acte van dialogar amb l’autor sobre la implicació de la societat catalana en els tràgics esdeveniments que van tenir lloc a la capital de Bòsnia i Hercegovina entre el 1992 i el 1996.

D’altra banda, l’acte va servir per desmitificar la feina del poeta. Així, vam prendre consciència de l’exhaustiu exercici de recerca documental i control lingüístic que ha de fer el poeta a l’hora de crear la seva obra i transmetre sentiments, emocions i, fins i tot, consciència social.

En definitiva, la trobada va ser tot un èxit d’assistència i participació dels alumnes i les parelles lingüístiques de Rubí. 
 

 


Properes activitats: 24 de maig, sortida amb CEPNA per les rodalies de Rubí; 16 de juny, festa de cloenda dels cursos de català i de la 10 edició del Voluntariat Lingüístic.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes