25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 7 de maig de 2009

Bernat Joan presenta a Tarragona el nou mòdul de Parla.cat

Des del 4 de maig ja es pot fer l'Intermedi 1 en línia

Bernat Joan, secretari de Política Lingüística i president del CPNL, va presentar ahir a Tarragona el nou mòdul de nivell Intermedi 1 del Parla.cat, que ha entrat en funcionament el primer dilluns de maig.

Bernat Joan presenta a Tarragona el nou mòdul de Parla.cat

Xavier Sabaté, Bernat Joan i Rosa M. Rossell (d'esquerra a dreta)

La presentació va tenir lloc a la delegació del Govern a Tarragona, on van acompanyar el president del CPNL Xavier Sabaté, delegat del Govern, i Rosa M. Rossell, presidenta del Consell de Centre del CNL de Tarragona i regidora de Política lingüística de l'Ajuntament.

La modalitat lliure del primer grau del nivell Intermedi del Parla.cat es va posar en funcionament el dia 4 de maig. Aquest nivell s’afegeix a l’oferta ja existent dels nivells Bàsic i l’Elemental, que es poden cursar tant en la modalitat lliure com en la de tutoria. Està previst que l’Intermedi 1 s’ofereixi també en modalitat amb tutoria a partir de l’11 de maig.

Al setembre, complet

Des d’ara fins al mes de setembre s’aniran posant en funcionament de manera progressiva els dos graus que resten per completar el nivell Intermedi. Un cop l’alumnat finalitza els continguts de cada nivell del Parla.cat, ha assolit els coneixements necessaris per optar a les proves oficials que s’organitzen de manera presencial i obtenir així la corresponent certificació acadèmica.

El Parla.cat és un entorn d’aprenentatge de català en línia, desenvolupat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de la Vicepresidència i l’Institut Ramon Llull, en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística.

El Parla.cat posa a disposició de l’alumnat materials didàctics per aprendre la llengua catalana, que es complementen amb els continguts de caràcter lúdic i cultural que s’ofereixen a la Rambla virtual. Aquest espai també permet interactuar amb altres usuaris a través de fòrums i xats.

Tutories des del CPNL

La Secretaria de Política Lingüística gestiona la modalitat lliure que ofereix els mateixos nivells que la modalitat amb tutoria. En aquesta modalitat els aprenents poden optar per un aprenentatge autònom i gratuït.

El Consorci per a la Normalització Lingüística i l’Institut Ramon Llull gestionen la modalitat amb tutoria, que és de pagament (90 euros), la qual ofereix als inscrits la possibilitat que un tutor o tutora els guiï i faci el seguiment del seu aprenentatge. Els alumnes en aquesta modalitat poden fer pràctiques orals a les sales de xat de veu moderades pel tutor.


SLC de Tarragona / Parla.cat
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes