25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 7 de maig de 2009

Els alumnes de la Riba acaben el curs de català i les tertúlies

Uns i altres s'inscrivien en el Pla d'acolliment lingüístic de l'Alt Camp

El curs de català Inicial que s'impartia al municipi de la Riba ha finalitzat el 30 d'abril. El curs ha tingut lloc gràcies al Pla especial d’acolliment lingüístic de l’Alt Camp, format pel Consorci per a la Normalització Lingüística i el Consell Comarcal de l’Alt Camp.

Els alumnes de la Riba acaben el curs de català i les tertúlies

Alumnes del curs de català Inicial de la Riba

En aquest curs, de 20 hores de durada, hi ha hagut alumnes del Marroc, de la República Dominicana i de la Xina; s’ha fet a la biblioteca de la Riba els dimarts i dijous al vespre i els alumnes han treballat els continguts bàsics per comunicar-se en català.

El curs s'ha tancat amb el lliurament dels certificats d'assistència a càrrec de Salvador Pàmies, regidor de l’Ajuntament de la Riba, i amb un pica-pica intercultural. Tot això va estar amenitzat amb música xinesa, que van portar uns alumnes.

Tertúlies lingüístiques

Per la seva banda, el grup d’alumnes de les tertúlies de la Riba ha finalitzat el curs de català amb una visita pel poble i als molins paperers. La visita tenia com a objectiu parlar català fora de l’aula. D’aquesta manera podien practicar els continguts que havien après al llarg del curs.

Aquest curs s’ha realitzat des del febrer fins a l’abril, amb una durada de 20 h. El curs també formava part del Pla especial d’acolliment lingüístic de l’Alt Camp.


SCC de l'Alt Camp

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes