25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 6 de maig de 2009

Nova edició del 'Voluntariat per la llengua' a Tortosa

El Servei Local de Català (SLC) de Tortosa presentarà el dia 20 de maig una nova edició del programa "Voluntariat per la llengua" a la ciutat.

Nova edició del 'Voluntariat per la llengua' a Tortosa

Coincidint amb aquest acte, aquest servei de català del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) desenvolupa una campanya d'inscripció de nous voluntaris catalanoparlants que vulguin afegir-se al programa. L'objectiu és facilitar una parella lingüística als voluntaris no catalanoparlants que estan aprenent la llengua catalana mitjançant cursos de català per a adults del CPNL.  Des que ha començat l'any 2009 ja s'han formalitzat mig centenar de parelles a la ciutat.

Les persones interessades a fer-se voluntàries lingüístiques poden poser-se en contacte amb el SLC de Tortosa (a la segona planta de l'Ajuntament), amb el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (c. Nou del Vall, 9), o bé trucant al telèfon 977 51 07 20. També hi ha la possibilitat de donar-se d'alta per Internet.

La presentació de l'edició 2009 del "Voluntariat per la llengua" a Tortosa serà el 20 de maig, a les 19.00 h, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo.

 


Servei Local de Català de Tortosa

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes