25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 23 de novembre de 2018

La Colla Gegantera de Cardedeu renova el seu compromís amb el Voluntariat per la llengua

Jordi Tornabell, president de la Colla Gegantera de Cardedeu, signa el conveni de renovació amb el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) per continuar donant suport al Voluntariat per la llengua.

La Colla Gegantera de Cardedeu renova el seu compromís amb el Voluntariat per la llengua

Jordi Tornabell

La Colla Gegantera de Cardedeu i el Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental, a través del l'Oficina de Català de Cardedeu, han signat la renovació del conveni de col·laboració per difondre el Voluntariat per la llengua entre els membres de la colla.

La Colla Gegantera de Cardedeu és una entitat centenària, molt arrelada a la vila, que promou la cultura tradicional i popular catalana mitjançant els seus gegants i capgrossos. Organitza activitats per apropar aquesta tradició al conjunt de la ciutadania i participa en ballades i trobades arreu del territori.

En el marc d'aquest conveni, tant l'Oficina de Català de Cardedeu (CPNL) com la Colla Gegantera es comprometen a organitzar alguna activitat conjuntament per donar a conèixer el món geganter als alumnes de català i a les parelles lingüístiques de Cardedeu.

El Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa amb parelles lingüístiques. Les entitats col·laboradores són organitzacions educatives, cíviques i culturals que ajuden a apropar la cultura al territori i la societat catalanes a totes les persones que hi viuen. A Catalunya, n'hi ha més de 800.


Oficina de Català de Cardedeu
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes