25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 4 de maig de 2009

L'alumnat d'acolliment lingüístic de Tortosa celebra el final de curs

El curs inicial va acabar amb una festa de comiat

El dia 30 d'abril, els 35 alumnes dels cursos de català per a adults dels nivells inicial 1 i 2 impartits al Centre del Comerç de Tortosa durant els mesos de març i abril van festejar el final de curs.

L'alumnat d'acolliment lingüístic de Tortosa celebra el final de curs

Un alumne fa la seua exposició en català davant els companys.

El grup d'aprenents van fer una petita exposició oral sobre els països que hi havia representats a l'aula, amb la qual van poder posar en pràctica els coneixements de català assolits durant les 40 hores de formació rebudes. Així mateix, es van fer votacions per triar la persona més estudiosa, la més divertida i la més estimada de la classe. Els premiats van rebre un present del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre.

Al final es va fer una festa de cloenda amb música i berenar, durant la qual es van poder degustar alguns productes típics moldaus.

Aquests cursos, impartits pel Consorci per a la Normalització Lingüística, formen part del Pla d'acolliment lingüístic que apliquen a Tortosa el Servei Local de Català i l'Ajuntament de la ciutat.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes