25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 21 de novembre de 2018

Visita guiada al Museu de la Noguera dels alumnes dels cursos bàsics

Els alumnes dels dos cursos de nivell bàsics del Consorci per a la Normalització Lingüística han visitat el 21 de novembre el Museu de la Noguera.

Visita guiada al Museu de la Noguera dels alumnes dels cursos bàsics

El dimecres 21 de novembre els alumnes dels dos cursos de nivell bàsic que el Consorci per a la Normalització Lingüística està duent a terme a Balaguer han visitat el Museu de la Noguera. Durant la visita han pogut conèixer la història i els orígens de Balaguer a partir de les explicacions de la guia. La setmana vinent la visita per conèixer millor la ciutat es farà pel centre històric i les muralles.

Actualment s'estan duent a terme a Balaguer dos cursos de nivell bàsic per a persones no catalanoparlants, un a través de l'Associació Reintegra i dins del marc del Programa de Reinserció al Treball i l'altre gràcies a la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania. Tots dos cursos són en horari de matí dos dies a la setmana i finalitzen entre l'última setmana de novembre i la segona setmana de desembre.

Tots els participants, d'una desena d'orígens diferents, valoren molt positivament aquesta formació. La majoria també han expressat el seu interès per continuar amb l'aprenentatge de la llengua.


CNL de Lleida, SCC de la Noguera

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes