25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 21 de novembre de 2018

Torna la campanya "I tu, jugues en català?"' 2018 amb 23 establiments adherits a les Terres de l'Ebre

Vint-i-quatre establiments de les Terres de l'Ebre, de les poblacions d'Amposta, Ascó, Batea, Bot, Corbera d'Ebre, Deltebre, la Fatarella, Flix, Gandesa, Móra d'Ebre, Móra la Nova, Sant Carles de la Ràpita i Tortosa, s'han adherit a la campanya "I tu, jugues en català?" 2018, una iniciativa que dóna a conèixer l'oferta comercial de jocs i joguets en català coincidint amb les dates de Nadal i Reis.

Torna la campanya

La campanya vol fer visibles aquests productes en català als establiments especialitzats, amb la voluntat de facilitar-ne la compra i fomentar-ne el consum. L'aplicació mòbil de la campanya inclou un cercador de joguets, la llista dels establiments col·laboradors i una agenda d'activitats vinculades al joc i al joguet. El cercador (amb 640 referències) permet ampliar els camps de cerca per obtenir uns resultats més acurats, mostra jocs relacionats amb la cerca efectuada i també hi ha l'opció que cada usuari valori els jocs.

A banda de l'aplicació, la campanya disposa d'un web que inclou el catàleg amb l'oferta completa de jocs i joguets existents en català al mercat i el cercador de jocs en línia que permet al consumidor localitzar els productes que incorporen la llengua catalana.

Altrament, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) organitza la 3a edició del concurs "I tu, jugues en català?", del 16 al 30 de novembre, a través de les xarxes socials, amb una inscripció d'un miler de persones.

Des del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) s'han visitat els comerços dedicats a la venda de jocs i joguets al territori i s'ha distribuït el material de la campanya entre als establiments adherits. 

És el sext any consecutiu que es du a terme la campanya a les Terres de l'Ebre. L'any 2013 es va iniciar amb l'adhesió dels primers catorze establiments. Els comerços participants es comprometen a posar a l'abast dels consumidors jocs i joguets en català.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE)
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes