25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 30 d'abril de 2009

Tortosa tanca la tercera edició de la Gimcana de les Llengües

El 29 d'abril de 2009 va tindre lloc a la plaça dels Dolors l'acte de cloenda de la tercera edició de la Gimcana de les Llengües de Tortosa.

Tortosa tanca la tercera edició de la Gimcana de les Llengües

Les organitzadores de la gimcana, en l'acte de cloenda.

En aquesta ocasió van ser 2.178 les persones inscrites en aquest concurs, que es va desenvolupar durant vuit setmanes a través d'Internet. La gimcana tortosina va mobilitzar centenars de persones, majoritàriament de Tortosa i el Baix Ebre, però també d'arreu de les comarques dels Països Catalans,i de diferents indrets la resta de l'Estat i, fins i tot, de l'estranger.

L'acte de cloenda va consistir en una festa infantil, amb l'actuació d'un grup d'animació, xocolatada, lliurament de diplomes i obsequis als guanyadors en les diferents categories de la gimcana i parlaments de les autoritats: Montserrat Esteve, en nom de l'organització; Rosa Cid, regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament, i Rosa Vandellòs, directora dels Serveis Territorials d'Educació a les Terres de l'Ebre.

L'organització de la Gimcana de les Llengües és una iniciativa del Pla educatiu d'entorn de Tortosa, que impulsen l'Ajuntament de Tortosa i del Departament d'Educació de la Generalitat.

 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes