25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 29 d'abril de 2009

Itinerari poètic per Sant Jordi a Sant Andreu de la Barca

La lectura itinerant de poesia va permetre gaudir de la poesia catalana amb diferents sonoritats.

Els alumnes dels cursos de català participen en l’itinerari poètic que va tenir lloc dins de les activitats organitzades per Sant Jordi a Sant Andreu de la Barca amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Itinerari poètic per Sant Jordi a Sant Andreu de la Barca

Els alumnes dels cursos durant l'itinerari poètic.

Diumenge 26 d’abril va tenir lloc la lectura itinerant de poesies del llibre Cruïlles de Sant Andreu de la Barca. L’itinerari va recórrer el centre històric de la població i a cada indret es van anar descobrint les plaques que s’hi havien instal·lat per a l’ocasió i es va llegir cada poema que hi feia referència.

Xosé Lois García, autor del llibre i responsable de l’Arxiu Històric Municipal, és un destacat poeta gallec i un divulgador de la cultura gallega a Catalunya. És també especialista en literatura d’expressió portuguesa a l’Àfrica i també col·labora habitualment com a articulista en diverses publicacions. Cruïlles de Sant Andreu de la Barca es va publicar l’any 2006 i és la seva primera incursió en les lletres catalanes.

Va ser una passejada molt agradable durant la qual es va poder gaudir de poesia catalana amb els accents ben diversos i variats de tots els alumnes que hi van participar: marroquí, castellà, alemany, anglès, basc, etc.
 
 


Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes