25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 29 d'abril de 2009

El voluntariat lingüístic de Tortosa, a la ballada de jotes per a la memòria històrica

El voluntariat lingüístic i l'alumnat de català del Consorci per a la Normalització Lingüística va participar els dies 22 i 24 d'abril de 2009 al segon taller de ball de jota, organitzat pel Casal Popular Panxampla de Tortosa, que va acabar en una ballada popular a la plaça dels Dolors.

El voluntariat lingüístic de  Tortosa, a la ballada de jotes per a la memòria històrica

Cartell anunciador de l'activitat.

El taller està coordinat pel Casal Popular Panxampla, que és una de les entitats col·laboradores amb el programa del voluntariat. La sessió va tindre lloc dimecres 22 d'abril, a les 19.15 h, a la mateixa seu social de l'entitat.

Aquest és ja el segon taller de jota dirigit a l'alumnat i al voluntariat del Consorci. El primer, que va celebrar-se l'any passat amb motiu del Correllengua, va ser un èxit de participació, i per això s'ha volgut repetir l'experiència. Aquesta vegada, tal com s'esperava, el taller va ser també molt concorregut. Van participar-hi unes 35 persones, i va ser necessari fer dos grups per tal que tothom pogués tenir l'oportunitat de fer un tast del ball tradicional.

Aquesta activitat, que formava part de la iniciativa del Casal per a la recuperació de la memòria històrica, va culminar divendres 24 d'abril amb una ballada i cantada populars de jotes a la plaça dels Dolors. Després de la música, el Casal va oferir un sopar popular a tothom que havia fet gana.


Servei Local de Català de Tortosa

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes