25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 31 d'octubre de 2018

Segona sessió de formació inicial del Voluntariat per la llengua a Alcanar

Segona sessió amb nous inscrits al programa

El 31 d'octubre va tindre lloc a Alcanar la segona edició de la sessió de formació inicial per a nous membres del VxL de la localitat. Una setmana abans s'havia fet la presentació del programa i una primera sessió de formació, activitats dirigides per una dinamitzadora del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE).

Segona sessió de formació inicial del Voluntariat per la llengua a Alcanar

Un moment de la presentació

Dins de les activitats del Voluntariat per la llengua, es va fer una segona sessió de presentació de parelles i grups de conversa al Casal Cívic d'Alcanar, a petició de Montserrat Giné, dinamitzadora d'aquest equipament  gestionat pel Departament de Treball i Afers Socials de la Generalitat, un casal que ofereix diferents activitats i espais de trobada.

Després de la primera presentació, a la qual van assistir trenta persones interessades, entre persones voluntàries i aprenentes, es va oferir un segon taller inicial per als nous membres del VxL, ja que, a causa de la gran acceptació que va tenir la proposta s'hi va apuntar més gent. En aquesta segona sessió també hi van participar més d'una trentena de persones.

A més es va lliurar més material del VxL i repertoris de conversa avançada. El Casal Cívic serà punt d'informació i inscripció del VxL a la població.

Segons la disponibilitat de les i dels participants, es va acordar oferir l'activitat en tres horaris: els dimarts a les 15 h i els dimecres a les 11 i a les 15 h a les 11 h. En aquest horari les parelles i els grups de conversa i lectura es trobaran al Casal Cívic. A banda, també hi ha parelles i grups que quedaran en altres llocs i hores.


Ester Martí

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes