25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 24 d'octubre de 2018

Presentació del Voluntariat per la llengua al Casal Cívic d'Alcanar

Es va fer un taller d'iniciació adreçat a les voluntàries i aprenentes

Dins de les activitats del Voluntariat per la llengua (VxL) a les Terres de l'Ebre, el dimecres 24 d'octubre es va presentar aquest programa a Alcanar, amb l'assistència de trenta persones.

Presentació del Voluntariat per la llengua al Casal Cívic d'Alcanar

Un moment de la presentació al Casal Cívic d'Alcanar

L'acte va tindre lloc al Casal Cívic d'Alcanar, a petició de Montserrat Giné, dinamitzadora d'aquest equipament  gestionat pel Departament de Treball i Afers Socials de la Generalitat, un casal que ofereix diferents activitats i espais de trobada.

Després de la presentació, a la qual van assistir trenta persones interessades entre voluntàries i aprenentes, es va oferir un taller inicial amb un repertori de conversa de presentació personal, que es va practicar en petits grups i parelles, cosa que va tenir una molt bona acollida.

També es va lliurar material del VxL, com exemplars de l'opuscle Parlem tu i jo i fulls explicatius per a aprenents i voluntaris.

A partir del 24 d'octubre, tots els dimecres a les 11 h, les parelles i els grups de conversa i lectura es trobaran al Casal Cívic. A banda, també s'oferiran més horaris, depenent de la disponibilitat de les voluntàries i aprenentes.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE)

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes