25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 16 d'octubre de 2018

El Voluntariat en conversa arriba al barri de Ferreries de Tortosa amb un nou grup al Punt Òmnia del Casal Cívic

Dins de les activitats del Voluntariat per la llengua (VxL) a les Terres de l'Ebre, el divendres 9 de novembre s'iniciaran les sessions d'un nou grup del Voluntariat en conversa al Punt Òmnia del Casal Cívic, ubicat al barri de Ferreries de Tortosa.

El Voluntariat en conversa arriba al barri de Ferreries de Tortosa amb un nou grup al Punt Òmnia del Casal Cívic

És una activitat per a voluntàries i aprenentes, usuàries de les activitats que s'organitzen al Casal a través de l'entitat Atzavara Arrels i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, titular de les instal·lacions. L'activitat es portarà a terme els divendres laborables, de 10.00 h a 11.30 h, al Casal, al carrer d'Alfara de Carles, s/n.

Aquest grup de Voluntariat en conversa es reunirà el divendres de cada setmana i s'afegeix al grup dels dijous a la tarda que des de fa anys es reuneix a la seu del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), a la plaça dels Dolors, 1, 3r, al Nucli Antic de Tortosa. Aquest nou grup cobrirà la demanda existent d'activitats lingüístiques en català d'aquesta mena al barri de Ferreries, a la part del nucli urbà de la ciutat situasa al marge dret del riu Ebre.

El Voluntariat en conversa és una activitat per a practicar el català oral i la lectura en veu alta en grups reduïts de voluntaris i aprenents inscrits al programa VxL.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE)

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes