25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 27 d'abril de 2009

"Veus del món", lectures en veu alta a Pallejà

El Servei Local de Català i la Regidoria de Cultura de Pallejà van dur a terme l'acte Veus del món amb motiu de la Diada de Sant Jordi, en què s'hi van poder escoltar cançons líriques catalanes i lectures en veu alta amb altres llengües.

Els participants es van endur una rosa en la Diada de Sant Jordi.

Amb el nom Veus del món, el Servei Local de Català i la Regidoria de Cultura de Pallejà van dur a terme un acte per celebrar la Diada de Sant Jordi, en el qual es va tenir l’oportunitat d’escoltar cançons líriques catalanes conjuntament amb lectures en veu alta amb llengües diferents a càrrec dels alumnes dels cursos de català per a adults.

L’objectiu de l’acte era mostrar la diversitat lingüística que hi ha a Pallejà i fer veure als catalanoparlants que cal contribuir a estendre l’ús de la nostra llengua i obrir la porta a la nostra manera d’entendre el món.

Es van llegir textos en àrab, romanès, portuguès, sicilià, anglès, castellà i català. El regidor de Cultura, Carles Ortí, i l’alcalde de Pallejà, José Antonio Rubio, van repartir roses als participants i van tancar l’acte, que es va celebrar a la sala d’actes del Castell plena d’assistents.
 


Servei Local de Català de Pallejà

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes