25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 9 d'octubre de 2018

Una tècnica del CNL de l’Alt Penedès i el Garraf participa en la II Jornada de Dinamització Lingüística, a Mallorca

Una cinquantena d'experts de Catalunya, País Valencià, País Basc, Navarra i Galícia han compartit  les seves experiències i reflexions en dinamització lingüística.

Una tècnica del CNL de l’Alt Penedès i el Garraf participa en la II Jornada de Dinamització Lingüística, a Mallorca

Participació catalana

Teresa Tort, tècnica del Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú, ha participat en la II Jornada de Dinamització Lingüística, en representació del Consorci per a la Normalització Lingüística, exposant la ponència "Pràctiques lingüístiques als comerços: de l'aprenentatge a l'ús". En la mateixa jornada, Anton Ferret, de la Direcció General de Política Lingüística, ha presentat el projecte ÈLIA (estratègies de llengua i aprenentatge) i el programa Ofercat. La representació catalana a les jornades s'ha completat amb la ponència "Cada dia, un gag amb Minoria Absoluta!", a càrrec de Marçal Girbau i Neus Sánchez, de la Plataforma per la Llengua

Compartir idees i experiències

Les Jornades de Dinamització Lingüística les organitza la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de la Direcció General de Política Lingüística, i ofereixen un espai de trobada dels professionals de la dinamització lingüística del conjunt de les administracions públiques de les Illes Balears amb els d'altres administracions de Catalunya, el País Valencià, el País Basc, Navarra i Galícia (i també amb entitats no governamentals), amb l'objectiu de formar-se i compartir idees i experiències.

Enguany, en el segon any consecutiu que s'organitzen, s'ha presentat un ventall de projectes reeixits molt divers quant a àmbits o format. Durant la cloenda de la Jornada, la directora general de Política Lingüística del Govern Balear, Marta Fuxà, ha destacat que "a part de la part pràctica i funcional, es constata que una part bàsica de l'èxit d'una iniciativa és que tengui en compte l'element emotiu i la implicació de tots els agents que hi prenen part".

Nota publicada pel Govern de les Illes Balears: enllaç.


Teresa Tort (a la dreta) presentant la ponència "Pràctiques lingüístiques als comerços: de l'aprenentatge a l'ús".


Els ponents de la II Jornada de Dinamització Lingüística, a Mallorca.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes