25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dissabte, 6 d'octubre de 2018

Commemoració del dècim aniversari de la Jornada Carmel Biarnés a Ascó

Ascó ha celebrat avui la dècima edició de la Jornada d'Estudis Locals i Territorials Carmel Biarnés, amb la qual s'homenatja anualment la trajectòria de l'estudiós i polifacètic Carmel Biarnés i Biarnés (Ascó, 1928- 1992).

Commemoració del dècim aniversari de la Jornada Carmel Biarnés a Ascó

L'acte ha consistit en la presentació de les actes de les nou edicions anteriors de la jornada, sota el títol  'Lo riu com a herència', a càrrec del periodista Xavier Garcia. El director del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), Jordi Duran, ha presentat una ponència titulada "Les publicacions de les entitats de la Ribera d'Ebre. Característiques i importància". Finalment, la Banda de Música de l'Escola Municipal de Música d'Ascó ha ofert un concert de cloenda.

L'acte l'ha organitzat l'associació cultural Lo Llaüt, l'Ajuntament d'Ascó i el Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (CERE). La inauguració de la jornada, presidida per la regidora de Cultura, Montserrat Lerma, ha comptat amb les intervencions de Biel Pobill (Lo Llaüt) i Joan Josep Duran (CERE).

L'acte ha aplegat una cinquantena de persones a la sala d'actes de l'Ajuntament d'Ascó.
 


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE)

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes