25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 1 d'octubre de 2018

El CNL de les Terres de l'Ebre difon aspectes de la vida i l'obra de Pompeu Fabra

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) engega la campanya per a divulgar entre el gran públic diferents aspectes de la vida i l'obra del lingüista Pompeu Fabra, amb motiu del 150è aniversari del seu naixement.

El CNL de les Terres de l'Ebre difon aspectes de la vida i l'obra de Pompeu Fabra

La campanya consistirà a difondre a través de les xarxes socials, de la ràdio i d'altres mitjans utilitzats habitualment pel CNLTE aspectes de la trajectòria personal i professional de Fabra, entre els mesos d'octubre i desembre de 2018. L'objectiu és donar a conèixer als usuaris del CNLTE (alumnat i voluntariat lingüístic) i al públic en general la figura de l'insigne lingüista català mitjançant la divulgació d'aspectes aplegats en el web L'abecé de Pompeu Fabra.

La primera entrega de la campanya fa referència al 'Diccionari general de la llengua catalana', una obra lexicogràfica de primer ordre, publicada l'any 1932 i coneguda popularment amb el nom de "Diccionari Fabra". Aquesta obra va fer les funcions de diccionari normatiu del català entre la data de la seua publicació i l'any 1995.

La campanya compta amb la col·laboració de Ràdio Tortosa (103.3 FM), que emetrà setmanalment els dilluns, a les 11.45 h, a través del programa Llengua.cat, una secció amb els continguts referents a Fabra preparats pel CNLTE.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE)

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes