25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 26 de setembre de 2018

Comencen els cursos de català per a adults en nou poblacions de les Terres de l'Ebre

En total de 410 persones s'han inscrit als cursos de català  per a adults 2018-2019 que imparteix el Consorci per a la Normalització Lingüística a les poblacions de l'Ametlla de Mar, Amposta, Arnes, Gandesa, Jesús, Móra d'Ebre, Móra la Nova, Sant Jaume d'Enveja i Tortosa. 

Comencen els cursos de català per a adults en nou poblacions de les Terres de l'Ebre

Durant el mes de setembre s'han iniciat un total de setze cursos presencials dels nivells Inicial, Bàsic i Elemental, i altres cinc del nivell Superior, presencials i a distància, començaran a la primeria d'octubre. També s'han iniciat cursos en línia, a través de la plataforma Parla.cat dels nivells Intemedi i Suficiència.

Tota aquesta oferta formativa la imparteix el personal tècnic del Centre de Normalització de les Terres de l'Ebre (CNLTE), mitjançant el Servei Local de Català de Tortosa i els serveis comarcals de català del Montsià, la Terra Alta, el Baix Ebre i la Ribera d'Ebre.

Cal destacar l'organització de nou cursos dels nivells Inicial i Bàsic inclosos en un programa específic finançat per la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania (SIMC) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, i el Fons Social Europeu, amb la col·laboració dels consells comarcals i ajuntaments implicats.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE)

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes