25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 24 de setembre de 2018

Edició 2018 del Sopar Estellés a les Terres de l'Ebre

La localitat de Santa Bàrbara, al Montsià, va acollir el passat dissabte 22 de setembre l'edició 2018 del Sopar Estellés a les Terres de l'Ebre.

Edició 2018 del Sopar Estellés a les Terres de l'Ebre

L'acte va estar organitzat per Òmnium Cultural i altres entitats vinculades a la literatura i a la llengua catalana del territori, entre les quals el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE).

Hi van participar 28 persones de les quatre comarques, que es van aplegar al voltant de la taula per a gaudir de la gastronomia de la terra i, alhora, recitar poemes de l'autor de Burjassot i d'altres poetes: Desideri Lombarte, Gerard Vergés, Antoni Machado, García Lorca, Joan Oliver...

Els Sopars Estellés s'organitzen el setembre en algunes localitats del país. La iniciativa va néixer l'any 2010 amb l'objectiu de difondre la figura i l'obra de Vicent Andrés Estellés. S'inspira en les populars Burns Nicht d'Escòcia, amb l'objectiu de combinar gastronomia i literatura en una taula on es mengen productes de la terra i es reciten versos.
 


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE)

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes