25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 12 de setembre de 2018

El CNL de les Terres de l'Ebre, present a l'ofrena floral de l'Onze de Setembre

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) va participar en l'ofrena floral de l'Onze de Setembre a Móra d'Ebre, en el marc de l'acte institucional organitzat per l'Ajuntament de la població.

El CNL de les Terres de l'Ebre, present a l'ofrena floral de l'Onze de Setembre

Un total de quaranta-tres entitats del municipi van participar a l'ofrena floral de la Diada Nacional de Catalunya a Móra d'Ebre, en un acte convocat per l'Ajuntament amb el suport del Club Nàutic de la localitat. L'ofrena va tindre lloc vora el riu Ebre, als peus del monument de l'Estela de la Llibertat, on els representants de les entitats socioculturals i esportives de Móra van dipositar centres i rams de flors amb els colors de la senyera.

La commemoració va començar amb la lectura del manifest de l'Onze de Setembre del món local, a càrrec de Sisco Casado, president de la Coral L'Aubadera. Seguidament van tindre lloc les ofrenes i, en acabar, l'alcalde de la població, Joan Piñol, va fer el seu discurs en què va destacar la nova ubicació del monument de l'Estela de la Llibertat després de les obres de millora del passeig de l'Ebre que ha efectuat darrerament l'Ajuntament. 

La Coral L'Aubadera va tancar l'acte amb la interpretació del 'Cant dels Segadors' i, seguidament, les pubilles i els hereus es van embarcar en una muleta, la tradicional barca fluvial de Móra d'Ebre, i van abocar pètals de flors al riu.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE)

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes