25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 23 d'abril de 2009

Josep Ricard i Veruska de Castro guanyen el sorteig de Sant Jordi 09 d'entrades per al teatre

Podran assistir al concert d'Estanislau Verdet al Teatre Metropol del dissabte 25 d'abril

Josep Ricard Checa (voluntari) i Veruska de Castro (aprenent) formen la parella lingüística del CNL de Tarragona que ha guanyat les entrades per anar a veure el concert d'Estanislau Verdet amb els Cantimplores Marramiau, en el sorteig que ha organitzat el SLC de Tarragona per la diada de Sant Jordi 2009.

Josep Ricard i Veruska de Castro guanyen el sorteig de Sant Jordi 09 d'entrades per al teatre

Els números del sorteig s'han repartit durant la setmana prèvia a la festa del llibre i la rosa entre les parelles de "Voluntariat per la llengua" que han trucat o vingut al CNL a buscar el seu número. El sorteig pròpiament dit s'ha fet durant l'emissió del dia 22 d'abril del programa 1/4 de català, espai radiofònic que el SLC de Tarragona ofereix cada dimecres dins del magazín El matí de Tarragona Ràdio.

El concert tindrà lloc el dissabte 25 d'abril, al Teatre Metropol de Tarragona, a les 10 de la nit. L'espectacle, que posa el punt final al festival Trenk-art 2009, forma part de la gira "El tour ho és tot pels francesos", presentació del segon disc de Verdet, L'all ho és tot pels anglesos. La donació de les entrades és un obsequi de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona.


SLC de Tarragona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes