25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 24 de juliol de 2018

Finalitzen els cursos del Programa Aprèn.cat de St. Feliu de Guíxols

El Bàsic 3 es va fer del 27 de juny al 23 de juliol a l'aula del SOM de St. Feliu de Guíxols

El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) va encarregar al CPNL l'organització de 3 cursos de català presencials per a persones en atur i inscrites al SOC de Palamós. Aquests cursos s'han impartit a St. Feliu de Guíxols amb un total de 135 h (Bàsic 1, Bàsic 2 i Bàsic 3), del 7 de maig al 23 de juliol, amb l'objectiu d'ajudar aquestes persones a millorar laboralment.

Finalitzen els cursos del Programa Aprèn.cat de St. Feliu de Guíxols

L'acció formativa del Programa Aprèn.cat 2017, organtitzada pel CPNL i el SOC de Palamós, va consistir en un paquet de 135 h de nivell Bàsic. El Bàsic 1 es va fer del 7 al 30 de maig; el Bàsic 2, del 31 de maig al 26 de juny, i el Bàsic 3, del 27 de juny al 23 de juliol, de dilluns a dijous, de 9.30 a 12.30 h, a l'aula del Servei d'Ocupació Municipal (SOM) de St. Feliu de Guíxols.

Al final de la formació en llengua, els alumnes varen emplenar un qüestionari en què varen valorar molt positivament el curs, que els hàgim lliurat el llibre i el quadern gratuïtament i, sobretot, el professorat del CPNL.

Una vegada tancada la formació, els alumnes rebran el certificat d'assoliment o d'assistència corresponent.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes