25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 23 de juliol de 2018

Alumnes 'experts' del CNL de Cornellà expliquen el seu aprenentatge de català als alumnes dels bàsics

La idea d'aquestes trobades és que l'alumnat que tot just comença a aprendre català pugui veure'n els resultats a partir de les experiències d'alumnes que ja estan estudiant cursos més alts de llengua.

Alumnes 'experts' del CNL de Cornellà expliquen el seu aprenentatge de català als alumnes dels bàsics

La Susana i la Mílvia, alumnes del nivell Elemental 3 i del Suficiència 1 s'han reunit amb els alumnes dels nivells Bàsic 1 i Bàsic 2 per explicar-los la seva experiència a Catalunya i amb el català. La proposta, a més, estava plantejada com una activitat més d'aula i era l'alumnat del Bàsic el que havia de fer pregunttes a les assistents per saber més coses sobre el seu aprenentatge. En acabar, la Susana i la Mílvia han donat alguns consells a la resta d'alumnes perquè puguin continuar l'aprenentatge de català sense problemes.

Aquestes trobades entre nivell són molt positives per tots els implicats ja que, d'una banda, és una activitat que permet enfortir la llengua oral i practicar els verbs (l'ús del present en el nivell B1 i el passat i el futur en el nivell B2) i, de l'altra, a les persones que ja han avançat molt en l'aprenentatge de la llengua, reflexionar sobre el seu aprenentatge i compartir-lo, així com tenir un espai més per poder practicar la llengua oral..

Davant l'èxit de l'activitat, de cara al curs vinent s'intentarà instaurar-ho com una activitat més en tots els cursos de nivell Bàsic.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes