25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 20 de juliol de 2018

Lliurament de certificats dels cursos bàsics de català per a persones aturades del programa Aprèn.cat 2017-2018 al Montsià

El grup d'alumnes de català del Programa Aprèn.cat ha rebut avui els certificats dels cursos de català que es van realitzar entre els mesos de març  i juny de 2018 a les seu del Consell Comarcal del Montsià (Amposta).

Lliurament de certificats dels cursos bàsics de català per a persones aturades del programa Aprèn.cat 2017-2018 al Montsià

La formació va constar de  tres mòduls de 45 hores i dels nivells Bàsic 1, Bàsic 2 i Bàsic 3,  per a persones aturades amb pocs coneixements de llengua catalana. Un total de 18 persones van assolir el certificat del nivell A2.

Joan Castellano, tècnic del SOC, Jordi Duran, director del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre, Eva Bayarri, coordinadora d'Ensenyament del CNLTE, i Isabel Obradós, professora dels cursos, han conduït l'acte de lliurament de la certificació oficial d'aquest tres cursos de formació.

La finalitat d'aquest programa del SOC se centra a ajudar l'alumnat a començar a entendre i parlar el català per millorar les possibilitats de trobar feina.


Servei Comarcal de Català del Montsià

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes