25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 22 d'abril de 2009

Sessió sobre el llenguatge igualitari per a tècnics de l'Administració de la Terra Alta

El Consell Comarcal de la Terra Alta va reunir una trentena de persones, provinents de diferents àmbits de l'Administració, amb motiu d'una la sessió de formació sobre llenguatge administratiu igualitari. Hi van assistir representants de diferents organismes: ajuntaments, Consell Comarcal, Policia de Catalunya, Departament de Salut i Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural.

Sessió sobre el llenguatge igualitari per a tècnics de l'Administració de la Terra Alta

La sala d'actes del Consell Comarcal, plena.

La sessió, d'una durada de dos hores, va consistir en una presentació de power-point amb recursos, fórmules i exemples per poder avançar en la creació d'un llenguatge que s'adapti a les noves necessitats de la societat i alhora abandoni qualsevol ús discriminatori, sexista o androcèntric.

La tècnica del Servei Comarcal de Català (SCC) de la Terra Alta, Pilar Bes, va ser l'encarregada d'impartir-la. També hi va assistir el president de l'ens comarcal, Pere Martí, qui va encetar la sessió.

Aquesta actuació s'emmarcava dins del Pla de polítiques de dones i es va  organitzar des de l'Àrea de Dinamització i Serveis Socials del Consell Comarcal. Les persones assistents van rebre d'obsequi un pot per posar llapis que inclou térmens i lèxic propis del llenguatge igualitari.

 

 

 


Servei Comarcal de Català de la Terra Alta

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes