25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 9 de juliol de 2018

17 establiments de Parets del Vallès renoven l'adhesió al Voluntariat per la llengua

Els aprenents del VxL poden practicar català fora de l'aula gràcies als establiments col·laboradors

17 establiments de Parets del Vallès renoven l'adhesió al Voluntariat per la llengua

Aquest mes de juny s'ha fet una campanya de renovació dels establiments col·laboradors del VxL i 17 comerços de Parets del Vallès ja s'hi han adherit. Aquests establiments faciliten que els aprenents que vagin a comprar-hi o a fer-hi alguna gestió puguin fer-ho en català. Tenen un adhesiu a l'entrada que els identifica.

Els 17 establiments adherits són: Agrobotiga 'La Paretense', Cafè restaurant Galeria 85, Carnisseria Can Boter, Cris Estilista, El Didalet, El Racó de la Cris, Fisioteràpia Encarna Mas, La Fàbrica Tattoo, La Noria Bakery, Motos Martí, Perruqueria Bon Art, Perruqueria Salud, Restaurant Can Boter, Restaurant El Jardí, Restaurant Parera, Rostisseria Can Tomàs Vallès Clínic- Centre de Medicina, Fisioteràpia i Rehabilitació. Si vols veure les fotos, clica aquí. I si vols veure tots els establiments col·laboradors de Parets, clica aquí. Ja ni n'ha 46 que ja han renovat l'adhesió.

'Establiments col·laboradors' s'emmarca en el projecte Voluntariat per la llengua, una iniciativa per practicar el català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. A tot Catalunya hi ha més de 3.000 establiments col·laboradors.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes