25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 22 d'abril de 2009

Nova tertúlia del Club de Lectura Fàcil de Tortosa

 

El Club de Lectura Fàcil de Tortosa va celebrar la tertúlia per comentar El llibre de la selva el 21 d'abril de 2009, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.

Nova tertúlia del Club de Lectura Fàcil de Tortosa

Un moment de la sessió de comentari d''El llibre de la selva'.

Disset persones, alumnat dels cursos de català per a adults i voluntariat lingüístic, es van reunir durant una hora per comentar la lectura d'El llibre de la selva, de Rudyard Kipling, en una sessió dirigida pel professorat del Consorci per a la Normalització Lingüística.

El Club de Lectura Fàcil és una iniciativa de la Biblioteca Marcel·lí Domingo, coordinada pel Consorci per a la Normalització Lingüística. Un total de quaranta persones, majoritàriament alumnat i voluntariat lingüístic de la ciutat, van retirar de la Biblioteca exemplars en préstec de la popular obra de Kipling per participar en aquesta tercera lectura que va proposar el Club.

Cada mes, s'escull un títol de lectura fàcil, i es proposa com a lectura per a la tertúlia mensual. El pròxim títol, que ja està disponible per al préstec, és L'escarabat d'or, d'Edgar Allan Poe. La trobada per parlar d'aquest llibre serà el dimarts 26 de maig, a les 19.30 h, a la sala d'actes de la Biblioteca.
 


Servei Local de Català de Tortosa

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes