25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 2 de juliol de 2018

El VxL participa a la Festa del Voluntariat del Prat de Llobregat

L'Ajuntament de la ciutat va organitzar un acte d'agraïment a tots els voluntaris de tots els àmbits

El VxL participa a la Festa del Voluntariat del Prat de Llobregat

El dia 9 de juny, el VxL va assistir a la Festa del Voluntariat, un acte que organitzava l'Ajuntament del Prat de Llobregat per agrair la tasca de les persones voluntàries de la ciutat. Aquesta festa es va pensar perquè fos també un punt de trobada amb l'objectiu que els participants dels diversos projectes de la ciutat es coneguessin millor entre ells i també que descobrissin altres iniciatives que es fan al Prat.

En primer lloc hi va haver un parlament de l'alcalde, Lluís Tejedor, en el qual va destacar la importància de la participació ciutadana per a la cohesió social. Tot seguit, hi ha haver un col·loqui moderat per la periodista Laura Cases, en què Sílvia Gimeno, voluntària del Prat, i Josep M. Puig, catedràtic de Teoria de l'educació de la UB, van parlar sobre els valors que aporta el voluntariat i la importància de totes les tasques voluntàries que es fan a la ciutat. 

Després d'una petita pausa, un grup de nois i noies de l'Agrupació Escolta i Guia Anton Vilà van organitzar una dinàmica pensada perquè els assistents es coneguessin i s'expliquessin breument què fan a cada associació. L'acte es va cloure amb un vermut per a tots els assistents.  


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes