25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 21 de juny de 2018

El club de lectura de Gràcia s’acomiada a l’antiga Editorial Bruguera

El dimecres 20 de juny, a les 11.30 h, va tenir lloc una activitat per acomiadar el club de lectura d'aquest curs de la Biblioteca Jaume Fuster en la qual van assistir una vintena de persones.

El club de lectura de Gràcia s’acomiada a l’antiga Editorial Bruguera

El grup durant l'explicació del guia.

La trobada va ser al Centre Cívic el Coll-La Bruguera, on en Xavier Franch, director del centre, i tres persones que havien format part de l'editorial van oferir-nos la projecció d'un documental, d'uns vint minuts de durada, i seguidament van explicar el funcionament, la formació i desaparició de l'editorial i tot un seguit d'anècdotes emotives.

A continuació, vam gaudir d'un recorregut per la casa per veure com eren les sales, què s'hi feia en cada lloc i, per acabar, ens van oferir també sortir a fer una petita ruta per conèixer l'entorn i el barri del Coll, per veure altres edificis que també eren de l'editorial.

Va ser un emotiu viatge al passat per recordar personatges tan entranyables com Mortadelo i Filemón, Zipi i Zape, Carpanta, Capitán Trueno, Jabato... i les seves revistes d'historietes, com Tio Vivo, Pulgarcito, DDT...

Moltes gràcies per la visita!


Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes