25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Diumenge, 19 d'abril de 2009

Activitats de Sant Jordi dels serveis de català de les Terres de l'Ebre

Els serveis de català del Consorci per a la Normalització Lingüística a les Terres de l'Ebre organitzen diverses activitats durant la setmana de Sant Jordi, del 20 al 24 d'abril de 2009.

Activitats de Sant Jordi dels serveis de català de les Terres de l'Ebre

Fins al 24 d'abril

Visites guiades d'alumnat dels cursos de català per a adults a l'exposició "Xeic! Paraules de l'Ebre", organitzada pel Consorci per a la Normalització Lingüística en l'any del seu 20è aniversari, a la biblioteca de l'Institut d'Ensenyament Secundari (IES) Joaquín Bau, a Tortosa.

 

Fins al 24 d'abril

Visites guiades d'alumnat dels cursos de català per a adults a l'exposició "20 anys junts pel català", organitzada pel Consorci per a la Normalització Lingüística en l'any del seu 20è aniversari, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo, a Tortosa.

 

21 d'abril de 2009, de 19.30 a 20.30 h

Tertúlia dels membres del Club de Lectura Fàcil de Tortosa per comentar l'obra de Ruyard Kipling, El llibre de la selva, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo. La sessió la coordinarà una tècnica del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre.

 

21 i 22 d'abril de 2009

Participació de l'alumnat dels cursos de català per a adults de Tortosa a la iniciativa de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) "Amb veu pròpia", consistent a enregistrar en vídeo una lectura en veu alta d'un text de literatura catalana. L'activitat s desenvoluparà a la Biblioteca Marcel·lí Domingo.

 

22 d'abril de 2009, de 9.00 a 11.00 h

Sessió de formació sobre el llenguatge administratiu igualitari adreçada a personal de l'Administració local i a responsables d'associacions de dones. La sessió la impartirà Pilar Bes, tècnica del Consorci per a la Normalització Lingüística,  a la seu del Consell Comarcal de la Terra Alta, a Gandesa.

 

22 i 24 d'abril de 2009

El voluntariat lingüístic i l'alumnat de català del Consorci per a la Normalització Lingüística participarà els dies 22 i 24 d'abril de 2009 al segon taller de ball de jota, organitzat pel Casal Popular Panxampla de Tortosa.

 

23 d'abril de 2009, de 10.00 a 14.00 h

Parada de Sant Jordi del Servei Comarcal de Català (SCC) de la Ribera d'Ebre a la plaça de Dalt de Móra d'Ebre i lliurament d'obsequis als guanyadors del 3r Premi de Redacció Breu organitzat pel SCC entre l'alumnat dels cursos de català per a adults de la comarca.

 

23 d'abril de 2009, 19.00 h

L'alumnat dels cursos de català per a adults de nivell inicial de Tortosa farà una visita guiada a l'exposició "20 anys junts pel català", a la Biblioteca Marcel·lí Domingo. 

 

23 d'abril de 2009, a les 20.00 h

Acte de lliurament del Premi de Narrativa Curta Ciutat d’Amposta 2008, organitzat per l'Àrea d’Adults de la Biblioteca Comarcal i l'Àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Amposta, i amb la col·laboració del Servei Comarcal de Català del Montsià. L'acte tindrà lloc la sala d’adults de la biblioteca ampostina.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes